Cвържете се с нас

Комуникации

Преосмислете начина, по който вашият екип комуникира. IT SERVICES ще помогне на вашата организация да използва система от надеждни, вътрешни и външни комуникации и по-добро взаимодействие.
Обединени комуникации

Обединените комуникации свързват всички ваши изходящи и входящи комуникации чрез облака. Тези услуги включват:

  • VOIP телефония
  • Виртуална телефонна централа 3CX
  • Видеоконферентна връзка
  • Хоствано обслужване на клиенти/кол център (входящи и изходящи)
  • Сигурни незабавни съобщения
  • Интеграция с водещи CRM
  • 24/7 поддръжка

Комплексни решения

Нашият екип предлага авангарден пакет за обединени комуникации, базиран на облак. IT SERVICES работи с вас на всяка стъпка от пътя за изграждане на персонализирано решение и предоставяне на обучение, насоки и поддръжка, за да използвате технологията, с която ще задвижите бизнеса си напред.
Функционалност

Вашият екип и клиенти заслужават отчетливо и ясно качество на разговорите, бърз и стабилен WiFi, сигурни съобщения и стабилност на мрежата. Можете да разчитате на IT SERVICES да надмине очакванията ви, когато става въпрос за оптимизиране на комуникациите.

Разходоефективно

Заплащате само това, което изговорите.
Без дългосрочни договори!

Преминаването към унифицирани комуникации с IT SERVICES ще премахне скритите телекомуникационни такси, скъпи годишни договори и покупки на хардуер и софтуер.

безпроблемна интеграция

IT SERVICES предоставя на вас и вашия екип обучение, 24/7 обслужване на клиенти и интуитивен потребителски интерфейс.

Защита

Обединените комуникации разчитат на криптиране от край до край, което означава, че вашите данни са защитени от киберпрестъпници и други злонамерени агенти. Ще настроим разрешения за потребителски достъп и ще проследяваме подозрителна дейност, за да запазим данните ви защитени.

Разчитайте на обединените комуникации

Обединените комуникации са бързо развиваща се индустрия и се очаква да достигне стойност от 32,2 милиарда долара до 2027 г. Бъдете една крачка пред конкурентите си и направете скока към Обединени комуникации днес.
Свържете се с нашия екип за да научите повече за това как можем да спестим пари на вашата организация, да предложим висока функционалност и да предоставим персонализирано решение за Обединени комуникации.

Вашият успех
e наш приоритет

Ние даваме възможност на вашата организация да спечели конкурентно предимство, като се фокусира върху основните ви бизнес цели. Ние ви предоставяме надеждни управлявани ИТ услуги, оптимизирани да отговорят на вашите нужди. Свържете се днес, за да насрочите среща и да разберете как създаваме възможно най-добрите решения!

Our Trusted Partners