Cвържете се с нас

Облачни решения

Намалете риска и подобрете ефективността с облачно управлявани услуги
Предимства на облака

Високофункциониращите ИТ инфраструктури са изградени върху персонализиран план от облачни и локални приложения – формула, която е уникална за всеки бизнес. Ще гарантираме, че вашият ИТ план използва облака ефективно, като същевременно минимизира заплахите с разрастването на вашия бизнес.

Намалени разходи за съхранение и сървъри с персонализирани хибридни, публични и частни облачни решения
Централизирана мрежа за всички ваши приложения и сървъри
Подобрени процедури за архивиране и възстановяване след бедствие
По-добра превантивна сигурност и възможности за защита на данните
Подобрено управление на сигурността на данните
По-голяма мобилност – достъп до вашите данни от всяко място по всяко време
Бързо време за реакция и проактивна поддръжка

Често задавани въпроси

 • Какво е облачна услуга?
  Управляваните облачни услуги позволяват на бизнеса да се възползва от мащабируемостта, производителността и сигурността, които облака предлага. Точно както вашите локални сървъри, някой трябва да управлява инфраструктурата, техническата поддръжка и сложни задачи като оптимизиране на разходите в облака. С управляваните облачни услуги от IT Services получавате пълен достъп до екип от специалисти, за да опростите управлението на облака, спестявайки ви време и безпокойство да го правите сами.
 • Какво е публичен облак?
  Публичният облак е най-често срещаният начин, по който фирмите използват облачни услуги. Инфраструктурата на публичния облак се притежава и поддържа от трета страна доставчик на облачни услуги (CSP) и се доставя по интернет. 91% от компаниите вече използват поне една публична облачна услуга. Често срещаните примери включват Microsoft Azure, Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), Google AppEngine, Microsoft 365 с OneDrive, Google Drive, Box.com и Apple iCloud. Като най-популярният модел на облачни услуги, предлагаме широк спектър от решения, ресурси и услуги за посрещане на нарастващите нужди на организациите, независимо от вашия размер, индустрия или география.
 • Какво е хибриден облак?
  Считани за „най-доброто от двата свята“, хибридният облак съчетава предимствата на локалната инфраструктура (например частен облак или сървър на приложения) и публичните облачни услуги. В хибридна облачна среда данните и приложенията могат да се движат между локални сървъри и публичен облак за по-голяма гъвкавост, производителност и опции за внедряване. IT Services се специализира в хибридна и мултиоблачна архитектура и стратегии за сървърна инфраструктура, които играят критична роля в дигиталната трансформация на опита на нашите клиенти.
 • Какво е частен облак?
  Частният облак се състои от ресурси, използвани единствено от един бизнес или организация. Частният облак може да бъде издигнат от сървър на организацията или хостван от доставчик на услуги от трета страна. За разлика от публичния облак, частният се проектира, конфигурира и поддържа според специфичните бизнес нужди на една компания. Частният облак може да предложи по-голяма сигурност, управление, поверителност и контрол за съответствие в сравнение с публичната облачна среда, макар и по-скъпо от решението за публичен облак.

Вашият успех
e наш приоритет

Ние даваме възможност на вашата организация да спечели конкурентно предимство, като се фокусира върху основните ви бизнес цели. Ние ви предоставяме надеждни управлявани ИТ услуги, оптимизирани да отговорят на вашите нужди. Свържете се днес, за да насрочите среща и да разберете как създаваме възможно най-добрите решения!

Our Trusted Partners