Cвържете се с нас

Киберсигурност

Предоставяме силно партньорство, изградено върху основата на почтеност, иновации и персонализирано обслужване на клиентите.
IT security You Can Count ON

Киберсигурността не е еднократна услуга. След оценка, актуализиране и оптимизиране на сигурността на вашата мрежа, работата ви далеч не е приключила. Нашите управлявани услуги за сигурност работят усилено, за да поддържат най-високото ниво на безопасност за вашата организация.

IT SERVICES предлага разширена поддръжка и водеща експертиза за организации, търсещи цялостна защита на мрежата. Обслужвайки малкия и среден бизнес повече от 15 години, нашият екип от професионалисти предлага повече от просто набор от управлявани решения за ИТ услуги

ПОВЕЧЕ от технология
Ние не разчитаме само на технологии, за да запазим вашата мрежа в безопасност. Също толкова важен, колкото и решенията за сигурност, които прилагаме, е начинът на мислене, който сме възприели. Нашият практически подход е съобразен с бизнеси, които ценят проактивния подход към киберсигурността.
Проактивна сигурност, която се развива заедно с вас

IT SERVICES ще приложи висококачествени мерки сега, които ще продължат да защитават вашата мрежа по-късно. С нарастването и напредването на заплахите ще се развиват и нашите методи за обслужване на вашата организация.

IT SERVICES ще създаде план за ИТ сигурност, за да защити вашата организация от развиващите се киберзаплахи в днешния дигитален пейзаж. От проактивен мониторинг на мрежата до надеждни решения за архивиране на данни, можете да разчитате на нашите най-съвременни решения за киберсигурност, за да поддържате ежедневните си операции безопасно и гладко.

Нашите услуги за сигурност

Нашите ИТ специалисти притежават експертните познания и опит, от които вашият бизнес се нуждае, за да осигури операциите си и да подобри производителността. Нашите управлявани програми за киберсигурност включват:
Business Continuity & Disaster Recovery

Ще ви помогнем да създадете план за архивиране и възстановяване на данни, който да ви помогне да възстановите работата в случаи на срив в системите

многофакторна автентикация и контрол на достъпа

Вярваме в множество нива на защита за вашия бизнес, а контролът на достъпа е лесен начин да гарантирате, че само правилните хора имат достъп до вашите данни.

Endpoint Detection & Response

Нашата интегрирана защита на крайните точки осигурява непрекъснат мониторинг в реално време, за да идентифицира злонамерена или подозрителна дейност и да я овладее, за да сте спокойни, знаейки, че вашите системи са защитени по всяко време.

Обучение по сигурност на служителите

Вашите служители са първата ви линия на защита срещу много видове кибер атаки, така че ние поставяме за приоритет да поддържаме екипа ви в течение с най-новите проблеми и уязвимости в киберсигурността.

оценка и преглед

Хакерите непрекъснато се развиват, както и нашите стратегии за сигурност. Правим проактивни оценки и прегледи на най-добрите практики, за да не се притеснявате за това.

консултация с нашите технически специалисти

Имаме екип от технически консултанти, готови да оценят вашата инфраструктура и да предложат решения за киберсигурност, които са подходящи за вашия бизнес.

Вашият успех
e наш приоритет

Ние даваме възможност на вашата организация да спечели конкурентно предимство, като се фокусира върху основните ви бизнес цели. Ние ви предоставяме надеждни управлявани ИТ услуги, оптимизирани да отговорят на вашите нужди. Свържете се днес, за да насрочите среща и да разберете как създаваме възможно най-добрите решения!

Our Trusted Partners