Cвържете се с нас

Мрежови услуги

Мрежови и структурирани кабелни услуги, инсталиране и конфигуриране на firewall, VPN, рутер, комутатор и безжична точка за достъп
Оптимизация на мрежата: Подобряване на скоростите във вашия офис

Вземете най-доброто от двата свята. IT Services използва напълно персонализиран план за поддръжка на мрежата, който ще запази вашите компютърни мрежи защитени, като същевременно поддържа високоскоростна връзка. Ние предлагаме услуги за поддръжка, мониторинг и управление на широкообхватна мрежа (WAN), които ще намалят разходите, ще оптимизират ефективността и ще рационализират операциите, така че вашият бизнес да може да постигне дългосрочни и краткосрочни цели. Ние ви помагаме да изградите надеждна и сигурна мрежа, която гарантира приемственост в ежедневните ви дейности.

Какво включват нашите услуги?

Оптимизация на мрежата

DNS решения, оптимизиране на IP маршрутизиране и облачни услуги за подобряване на вашата свързаност

Мрежова сигурност

Настройка на VPN и Firewall за ефективно предотвратяване и наблюдение на заплахи.

Свързаност

Облачните решения ще ви помогнат да управлявате бизнеса си, където и да се намирате.

Вашият успех
e наш приоритет

Ние даваме възможност на вашата организация да спечели конкурентно предимство, като се фокусира върху основните ви бизнес цели. Ние ви предоставяме надеждни управлявани ИТ услуги, оптимизирани да отговорят на вашите нужди. Свържете се днес, за да насрочите среща и да разберете как създаваме възможно най-добрите решения!

Our Trusted Partners