Cвържете се с нас

Компютърна поддръжка

Използваме технологии с висока степен на сигурност и надеждност за изграждане и поддържане на решения, водещи до повишена ефективност и снижени разходи за КЛИЕНТА.
komputarna-poddrujka
Доверете се на високо квалифицирана техническа поддръжка

Компютърната поддръжка е спокойствието, от което се нуждае всяка модерна и развиваща се компания, която иска да осигури нормална и безпроблемна работна обстановка за своите служители.

Екипът на IT Services предлага висококвалифицирана техническа поддръжка, която гарантира професионално решаване на всичките Ви технически проблеми. Ние Ви предлагаме сигурност и надеждност, а на Вас оставаме удоволствието от добре свършената Ви дейност.

Нашите специалисти ще Ви осигурят незабавно съдействие във връзка с поддръжката на Вашия хардуер, софтуер, компютърната Ви мрежа или сървър.

Можете да разчитате на бързи резултати, консултация и препоръки.

Абонаментна поддръжка

Изнасянето на вашите ИТ нужди към IT SERVICES означава партньорство с екип, който цени вашето време. Имаме средно време за разрешаване от 30 минути, 2 офиса и служители, които работят усилено, за да гарантират безпроблемната работа за вашия екип.

Нашите услуги

Нашите ИТ специалисти притежават експертните познания и опит, от които вашият бизнес се нуждае, за да осигури операциите си и да подобри производителността. Нашето предложение за управлявани ИТ услуги включва:
Информационни технологии

Трябва да прекарвате време в задачи, създаващи стойност, а не да търсите решения за сигурност или непланирани прекъсвания. Като ваш доставчик на ИТ услуги, ние ви помагаме да настроите стабилна мрежова инфраструктура и да управлявате вашите системи.

Мониторинг на мрежовите системи

Киберзаплахите никога не спират, затова и ние не го правим. Нашите решения за наблюдение на мрежата осигуряват непрекъснат подход за поддържане на функционалността на вашите данни и системи. IT SERVICES предприема проактивни мерки, така че вашият екип никога да не губи връзката, от която се нуждае.

Бизнес комуникации

Гласовите телефони по интернет (VoIP) са неразделна част от бизнес комуникацията. Ние предлагаме VoIP услуги, които отговарят на вашите нужди и бюджет. Нашите експерти ще инсталират и поддържат вашите телефонни системи и ще ви предложат най-подходящите VoIP доставчици.

Help Desk

Винаги когато се свързвате с нас, ще бъдете свързани с ИТ консултант в реално време. Ще се радваме да отговорим на въпроси, да решим проблемите и да отстраним възникналите неизправности.

Екипът на IT SERVICES ще се адаптира според нуждите, за да отговори на уникалните нужди на вашата организация.

Сигурност и съответствие

Ние даваме приоритет на сигурността на вашия бизнес. Ще ви помогнем да създадете изчерпателен план за архивиране и възстановяване на данни, който да ви помогне да възстановите системите, ако възникне срив. Нашата цел е да защитим вашите данни и да контролираме достъпа, като същевременно останем в съответствие с индустриалните стандарти за сигурност. Редовните проверки на сигурността и поддръжката на системата ще помогнат за премахване на всякакви уязвимости във вашата мрежа.

партнирайте с надежден доставчик на ит услуги

Успехът на вашия бизнес зависи от използваните технологии. В IT SERVICES ние печелим, когато печелят нашите клиенти. Ако искате да стабилизирате своята ИТ инфраструктура и да увеличите максимално ефективността, ние имаме експертния опит да предложим това и повече. Свържете се с нашия екип днес за да имате отлична комуникация и още по-добри ИТ услуги.

компютърна поддръжка

Вашият успех
e наш приоритет

Ние даваме възможност на вашата организация да спечели конкурентно предимство, като се фокусира върху основните ви бизнес цели. Ние ви предоставяме надеждни управлявани ИТ услуги, оптимизирани да отговорят на вашите нужди. Свържете се днес, за да насрочите среща и да разберете как създаваме възможно най-добрите решения!

Our Trusted Partners