Schedule A Consultation

Архивирайте вашия Microsoft 365 с Acronis Cyber Protect

Днес Microsoft 365 вече е предпочитаната платформа за много компании и нейната популярност продължава да расте. През февруари 2023 г. Microsoft съобщи, че има близо 400 милиона платени лиценза за Microsoft 365, а Microsoft Teams вече има повече от 280 милиона активни месечни потребители.

Тези приложения допринасят за изключително големи обеми от данни, които компаниите трябва да защитят, за да осигурят непрекъснатост на бизнеса и да поддържат съответствие със строгите законови разпоредби.

Въпреки това много фирми продължават да работят с погрешното схващане, че Microsoft осигурява пълна защита на данните за своите приложения и свързаните с тях данни. Microsoft гарантира висока наличност на своите приложения и цялостна устойчивост на инфраструктурата, но не поема отговорност за защитата на данните на клиентите, особено за случаи, свързани със случайни изтривания, външни или вътрешни заплахи за сигурността или други възможни проблеми.

Всъщност е точно обратното. В своя SLA Microsoft признава позицията си относно защитата на данните и дори стига дотам, че препоръчва на фирмите да използват решения на трети страни за архивиране на съдържание и данни.

Но ако компаниите не са наясно с това, те се сблъскват с реалността, че имейлите, прикачените файлове, споделените файлове и толкова много друга информация, съхранявана в Microsoft 365, не са защитени от най-честите проблеми със загуба на данни. В резултат на това използването на Microsoft 365 може да представлява сериозен пропуск в защитата и може да се превърне в неприятна изненада за фирми, които са смятали, че Microsoft може да помогне за възстановяване на изгубени, унищожени или повредени данни.

Защитете данните си в Microsoft 365 с Acronis Cyber Protect

С Acronis Cyber Protect компаниите получават по-добър начин да контролират своите данни в Microsoft 365 и да поддържат бизнеса си работещ с лесно за използване, ефективно и сигурно решение за архивиране от облак към облак.

  • Архивирайте отделни файлове или защитете целия си бизнес, като архивирате цялата система като един файл.
  • В случай на пробив можете лесно да възстановите цялата информация на нов хардуер.
  • Защитете данните на всеки служител работещ в офиса или дистанционно.
  • Можете да архивирате устройства с Windows, iOS, Android.

За да научите повече за Acronis Cyber Protect и да видите как може значително да подобри, опрости и намали разходите за защита на данните в Microsoft 365, свържете се с нас за 30-дневен пробен период сега.

[email protected]

Acronis Gold Service Provider

 

 

Your business is our priority

We enable your organization to gain a competitive advantage by focusing on your core business goals and delivering dependable Managed IT Services, optimized to meet your needs. Reach out today to schedule a meeting and find out how we deliver the best solutions possible!

Our Trusted Partners