Schedule A Consultation

IT Services – златен партньор на Acronis

Acronis

В днешния дигитален свят защитата на данните е по-критична от всякога. Организации от всякакъв размер трябва да гарантират, че техните данни са защитени от кибер заплахи, природни бедствия и човешка грешка. Acronis е водещ доставчик на решения за архивиране и възстановяване, които гарантират безопасността и сигурността на данните. Като златен партньор на Acronis, IT Services е предпочитаният доставчик за клиенти, които търсят водещи в индустрията решения за защита на данните.

Защо да изберете IT Services като ваш партньор на Acronis?

В IT Services разбираме важността на защитата на данните и затова си партнираме с Acronis, за да предоставим на нашите клиенти най-новите и най-модерни решения за архивиране и възстановяване. Избирайки IT Services, можете да се възползвате от следните предимства:

Цялостна киберзащита: Защитете всяка една част от данните си срещу нови и развиващи се киберзаплахи с разширена, базирана на машинен интелект защита от злонамерен софтуер.

Защита на данните: Acronis предлага широка гама от решения за архивиране и възстановяване, които отговарят на различни бизнес нужди. Като партньор на Acronis, IT Services може да ви предостави достъп до най-новите и най-модерни решения за защита на данните.

Намален риск от загуба на данни: С решенията за архивиране на Acronis може да сте сигурни, че вашите данни са защитени от кибер заплахи, природни бедствия и човешка грешка. С помощта на IT Services, може да минимизирате риска от загуба на данни и да осигурите непрекъснатост на бизнеса.

Поддръжка: ИТ проблеми могат да възникнат по всяко време, поради което нашият екип от експерти е на разположение, за да ви помогне при всякакви проблеми, свързани с Acronis, и да гарантира, че вашите данни са защитени денонощно.

В IT Services разбираме, че всяка организация е уникална и едно решение не е подходящо за всички, когато става въпрос за ИТ решения. Като златен партньор, ние можем да персонализираме решенията на Acronis, за да отговарят на вашите специфични нужди. Нашият екип от професионалисти ще работи с вас, за да разбере вашите бизнес изисквания и да приспособи решенията на Acronis, които отговарят на вашия бюджет и цели.

Партньорството с IT Services, може да ви помогне да защитите вашите критични данни, да намалите риска и да осигурите непрекъснатост на бизнеса. С достъп до най-новите решения на Acronis, опит в внедряването, персонализирани решения и рентабилни цени, IT Services е предпочитаният доставчик на услуги за защита на данните. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това как можем да помогнем на вашата организация.

Cloud Backup – Acronis – Единственото решение, което изцяло интегрира киберсигурност, защита и управление на данни.

Your business is our priority

We enable your organization to gain a competitive advantage by focusing on your core business goals and delivering dependable Managed IT Services, optimized to meet your needs. Reach out today to schedule a meeting and find out how we deliver the best solutions possible!

Our Trusted Partners