Office365

10 причини да изберем Microsoft Office365

Светът на IT сферата непрекъснато се развива и през последните десетилетия ставаме свидетели на множество иновации, изобретения и начинания, както от големите играчи в индустрията, така и от по-малки стартъпи. Именно това е, което прави IT сектора привлекателен за все повече хора – новаторството!

Използването и прилагането на старите решения в този динамичен свят би могло да попречи на развитието на бизнеса. В днешно време има нови платформи и решения, които биха улеснили работата и биха довели повече приходи. Защо обаче се случва това, че хората не приемат промяната? Има множество причини. Най-често бизнесите просто приемат, че техните платформи са достатъчно добри. Персоналът им знае как да борави с тях независимо, че са малко тромави, но така или иначе радикални промени не са необходими. Все пак, няма ли да е доста голямо мъчение да се мигрират всички данни върху друга платформа?!

Това са доста добри доводи, но нека не се лъжем – да се придържаме към остарели платформи означава, че ще получаваме по-малко поддръжка с времето. В един момент ще се наложи така или иначе да настигнем събитията. Технологиите, които можете да откриете днес ще ви помогнат да сте пъти по-продуктивни. Освен това, мигрирането на данните изобщо не е толкова сложна работа!

Офис 365 е най-модерната фирмена IT среда и променя начина, по който бизнесите работят.

Ето го и нашият списък с топ 10 причини да преминете към офис 365.

  1. Yammer

През 2012г Microsoft купува Enterprise Social Network (ESN) Yammer за 1,2 милярда долара. Защо такава огромна сума? Защото ESN вероятно ще изиграе огромна ромя върху това как работим. Те подкрепят взаимодействията, правят търсенето на талант по-лесно и слагат край на дългите имейл нишки с възможностите за харесвания на постове, коментари и споделяне и обща работа върху файлове. Както повечето инструменти, Yammer се конфигурире идеално с всичко останало в пакета.

  1. Сървъри и поддръжка – вече без притеснения

 

Офис 365 е на разположение на облак, а в същото време е достатъчно гъвкав за да се интегрира с изискванията за поверителност на компанията ви. Ползването на облака има много предимства, особено що се отнася до спестяване от поддръжка на локални сървъри.  Office 365 Trust Center ви помага винаги да сте сигурни, че информацията ви е в безопасност.

 

  1. Развива се заедно с бизнеса ви

Office 365 работи по системата “плащаш за това, което получаваш”. Когато бизнесът ви се развива, можете просто да доплатите за допълнителни услуги и съхранение. OneDrive for Business – частта от пакета за съхранение на данни – предлага огромно пространство на достъпна цена. Няма повече да имате главоболията да се налага да купуване нови хард дискове за съхранение на информацията ви.

  1. Работите навсякъде, от всяко устройство

Тъй като е базиран в облак, Office 365 ще позволи на вас и голегите ви да бъдат продуктивни, дори и далеч от работното бюро. Има възможности за работа от мобилни устройства, като телефони и таблети, а също и лаптопи – и всичко е защитено с добри механизми за сигурност.

  1. Улеснена миграция

Мигрирането към Office 365 всъщност може да е много лесно, независимо от инструментите, с които разполагате в момента. Скоро предстоят обновления и ъпгрейди, с които повече никога няма да имате нужда да мигрирате данните си!

  1. Office 365 – всичките ви приложения на едно място

Една страхотна особеност на Office 365 е, че ви позволява да избирате инструментите, които искате. Microsoft има много чудесни, бизнес приложения, които редовно се качват в Windows Store, а много от тях са и безплатни. Можете да изберете да ги добавите към своя домашен Office 365 и да имате достъп до тях от едно място.

  1. Онлайн офис приложения – работете онлайн!

Office 365 се фокусира върху това да направи работния ви процес насочен и цялостен. Пакетът включва пълен MS офис, достъпен и онлайн, което значи, че вие и колегите ви лесно ще нанасяте поправки, коментари и подобрения върху документите в реално време, без да се намага да теглите документа.

  1. Нови опции и премахнати бъгове

Не е идеално като Нирвана, но веднъж ползвайки Office365 ще сте се спасили от вечния цикъл на чакане на продукти на пазара. Вместо това вие ще имате достъп до ъпдейти и премахвания на бъгове в момента, в който те са готови.

  1. Работим по-практично с Delve

С Delve бъдещето е при нас. Delve функционира като личен секретар – опознава върху какво работите, кого следвате в Yammer, кога имате срещи и какви са вашите приоритети. След това ви дава предложения за оптимизация на вашата работа.

  1. НЕ на загубата на данни – управление и контрол от висок клас

Най-важното за една компания е информацията и документацията! Загубата им може да е фатална, но защитата и бек-ъпа на Office 365 ви предлагат спокойствието, че това никога няма да се случи на вас.

Ако тези причини ви се струват достатъчно добри – споделете статията ни или се свържете с нас за повече информация!

 

 

 

 

« назад