ДОБРЕ ДОШЛИ в ITservices.bg

ITservices.bg е компания, специализирана в предоставяне на надеждни и новаторски ИТ решения и услуги за Вашия бизнес.

Екипът на ITservices.bg се ангажира да интегрира правилното решение, да направи по-лесна и ефективна Вашата работа, така че да бъдете по-продуктивни, печеливши и конкурентноспособни. Ние използваме доказани методи и се стремим да балансираме водещите технологии с разходно-ефективни, сигурни и адаптивни ИТ решения, които да отговарят на потребностите на нашите клиенти.

ITservices.bg предлага широка гама от продукти и услуги, професионално обслужване и гарантирано време за реакция. Можете да се обърнете към нас за решаване на проблеми свързани с хардуер или софтуер, инсталиране и конфигуриране на различни софтуерни продукти. Можем да Ви съдействаме за изработка и оптимизация на Вашата интернет страница, да намалим разходите Ви за телефонни разговори, или да помогнем с избор и доставка на софтуер и хардуер на изключително добри цени и при атрактивни условия.

ИТ решения

Нашите услуги
  Компютърна поддръжка

Компютърна поддръжка

  Компютърни мрежи

Компютърни мрежи

  VPS хостинг

VPS хостинг

  Windows server

Windows server

  Exchange server

Exchange server

  Софтуер

Софтуер

  Office 365

Office 365

  Windows

Windows

  Microsoft Registered Refurbisher

Microsoft Registered Refurbisher

  VoIP телефонни разговори

VoIP телефонни разговори

  Телефонни централи

Телефонни централи

  Видеоконферентни решения

Видеоконферентни решения

компютърна поддръжка

Компютърна поддръжка

IT Services предлага високо квалифицирана техническа поддръжка, която да гарантира бързото, качествено и професионално решаване на всичките Ви технически проблеми. Ние използваме технологии с висока степен на сигурност и надеждност за изграждане и поддържане на  решения, водещи до повишена ефективност и снижени разходи за КЛИЕНТА.

Обхват на поддръжката:

 • пълната гама компютърна и офис техника: сървъри, работни станции, преносими компютри, принтери, копирни машини и др.
 • широк спектър от операционни системи, приложен софтуер и сървърни приложения
 • системи за бекъп на информацията, мониторинг, защитни стени, политики за сигурност
 • мрежово оборудване и интернет свързаност
 • аналогови, цифрови, IP и виртуални телефонни централи
 • ИТ консултации

Целта е изготвянето на цялостна ИТ концепция, съобразена с индивидуалните нужди и бюджети на нашите клиенти. Специалистите ни ще прегледат всеки един компютър, принтер и други периферни устройства във вашия офис. Ще направят всички необходими корекции, оптимизации и други превантивни действия, за да получите най-доброто от вашата компютърна техника, а не просто да отстраняваме възникналите проблеми.

Инцидентна поддръжка:

Достъпна за всяка фирма или физическо лице. Специалистите на IT Services ще Ви окажат съдействие на място, по телефона или дистанционно и ще отстранят проблемите с Вашите компютърни системи. Клиентът заплаща единствено конкретната услуга.

Абонаментна поддръжка:

IT Services изготвя индивидуален абонаментен план изцяло съобразен с Вашите специфични ИТ потребности, бюджет и работно време. Клиентите, използващи абонаментна поддръжка получават приоритетно обслужване, гарантирана помощ, поддръжка и периодична профилактика на своите компютърни мрежи и системи.

Ако имате нужда от информация относно нашите услуги или въпроси свързани със запитвания или заявки, приканваме Ви да се свържете с нас.

компютърни мрежи

Компютърни мрежи

IT Services предлага проучване, проектиране и изграждане компютърни мрежи и последваща поддръжка на софтуера и хардуера.

Ние в IT Services планираме и изработваме кабелни инфраструктури по проект, подходящ за индивидуалните нужди на всеки клиент. Окабеляването разбира се трябва да покрива конкретни параметри при инсталация в офиси, бизнес сгради, центрове за съхранение на данни, комуникационни възли и др. Ние в IT services поддържаме високи стандарти за качество с гаранции. Изграждането на компютърни мрежи от нашия екип гарантира максималната производителност на вашата мрежа.

Услугата за изграждане на компютърни мрежи включва различни дейности. Може да разчитате на нас за:

 • структурно окабеляване на Вашия дом или офис
 • свързване в мрежа на отдалечени обекти
 • изграждане на безжични мрежи (отдалечени и локални (Wireless LAN);
 • инсталиране на мрежови устройства (маршрутизатори (routers), комутатори (switches), сървъри и др.

Ние Ви предлагаме качество и спазване на всички стандарти, което води до максимална производителност на Вашата мрежа.

VPS хостинг

VPS хостинг

VPS хостинг:

VPS хостинг е услуга, при която физическият сървър се разделя на няколко логически виртуални сървъра. Виртуалният сървър (VPS) осигурява напълно изолирана среда и позволява да изберете желаната производителност.

Виртуален сървър (VPS) е идеалното решение за потребители, които се нуждаят от евтина алтернатива на собствен сървър!

Свобода да избирате и плащате само тези функционалности, от които имате най-голяма нужда и които биха били най-полезни за бизнеса Ви. В течение на времето, разраствайки своя бизнес и функции, Вие можете да добавяте нови функционалности към своя план.

IT Services bg Ви предлага хостинг на виртуални сървъри с CentOS, Debian, Ubuntu и Windows.

windows server

Windows server

Инсталиране на Windows Server 2008 – конфигуриране, настройки и поддръжка 

С имплементирането на Windows Server 2008 ще се намали времето за изпълнение на рутинните задачи и ще имате повече време за развитието на бизнеса. С инсталирането му се повишава гъвкавостта на сървърната инфраструктура и се пести време. Новите средства за управление и усъвършенстваните функции за защита гарантират пълен контрол на сървърите и разширена защита.

Инсталиране на Windows Small Business Server 2008. Конфигуриране, настройки и поддръжка на Windows Small Business Server 2008

Microsoft Windows Small Business Server е едно от най-добрите решения, готови да посрещнат нуждите на по-малките компании. Можете да достъпвате нужните ви данни от офиса, от вътрешен за компанията уеб сайт и разполагате с пълна система за размяна на електронни съобщения, чрез която можете да разгледате вашата електронна поща от мобилно устройство.

 

Цена за инсталиране, конфигуриране и настройка на Windows Server 2008 или Small Business Server 2008: 288 лв. с включен ДДС

Exchange Server

Exchange server

Инсталиране, конфигуриране, настройки, поддръжка и продажба на Microsoft Exchange Server 2016 – универсален начин за комуникация във вашата компания!

Гъвкавите и достъпни инструменти за комуникация са по-важни от всякога за Вашата организация. Microsoft Exchange 2016 Ви помага да достигнете нови нива на надеждност и производителност, като Ви предоставя инструменти, които опростяват администрирането, помагат за защитата на комуникациите Ви и напълно отговарят на нуждите на бизнес потребителите за по-голяма мобилност.

Microsoft Exchange Server е един от основните компоненти на решението за обединени комуникации на Microsoft. Той представлява гъвкава и надеждна платформа, която може да Ви помогне да:

 • намалите своите разходи за съобщения с 50 до 80%
 • увеличите продуктивността чрез достъп до бизнес комуникациите от всяка точка
 • предпазите бизнеса си чрез механизми за защита и съвместимост с регулаторните изисквания, които могат да Ви бъдат от полза при управление на риска.

Exchange Server 2016 се предлага в подходяща версия за всяка една организация. Можете да го използвате дори и като услуга в облака. IT services предлага Exchange hosting (хостинг).

 

Цена за инсталиране, конфигуриране и настройка на Microsoft Exchange Server: 240лв. с включен ДДС

Софтуер

Софтуер

Office 365

Office 365

Microsoft Office 365 предоставя сигурен достъп от всяка точка до служебен имейл!

Незабавни съобщения, видео конференции и съвместна работа върху документи. Новата услуга в облака Office 365 е снабдена с Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online и Microsoft Lync Onlinе.

Преминаването към облака с Office365 не изисква да променяте начина, по който работите!  Услугата се базира на лесни за работа, масово използвани, водещи програми и инструменти за продуктивност, които са добре познати, и на които можете да се доверите.

В облака бизнес потребителите могат да разчитат на надеждност, сигурност и ИТ контрол, от които имат нужда.

Office365 се предлага срещу месечна такса, в разнообразие от планове. Те отговарят на потребностите на компании с различен размер. С Office 365 за малки компании, клиентите могат да работят пълноценно с уеб приложенията на Office: Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Lync Online.

Специалистите от ITServices.bg могат да Ви помогнат в избора на най-подходящия план, конфигурирането и интегрирането на Office 365 във Вашата организация!

windows

Windows

IT Services е партньор на Майкрософт по програмата Microsoft Partner Network Membership.

Ние предлагаме пълната гама от продукти /операционни системи (Windows), приложения, сървъри и инструменти за разработка/ на Майкрософт, по всички програми на лицензиране:

 • Продукти в кутия (FPP)
 • Доставени с хардуер (OEM)
 • Open License – закупуване на лицензи ако и когато е нужно
 • Отворено Абонаментно лицензиране (OSL)/ Отворено споразумение с добавена стойност (OV)

Уважаеми Клиенти,
IT Services препоръчва използването на лицензен софтуер. Ето защо при закупуване на софтуер от IT Services, може да се възползвате и от следните услуги на преференциални цени:

Инсталиране на Windows с лицензиран софтуер закупен от IT Services: БЕЗПЛАТНО
Инсталиране на MS Office с лицензиран софтуер закупен от IT Services: БЕЗПЛАТНО
Инсталиране на антивирусна програма закупена от IT Services: БЕЗПЛАТНО

Microsoft Registered refurbisher

Microsoft Registered Refurbisher

ITServices.bg е партньор на Microsoft по програмата Microsoft Registered Refurbisher

Microsoft Registered Refurbisher е програма на Майкрософт, която позволява на регистрираните фирми партньори да продават легални лицензи на операционните системи: Windows 7 Pro, Windows 7 Home, Windows XP Professional и Windows XP Home.

Основните условия, при които може да закупите лицензирана операционна система са:

 • Лицензът се закупува само в комплект с компютър.
 • Задължително компютърът трябва да е втора употреба и да е по-стар от 6 месеца
 • Компютърът трябва да има оригинален лицензен стикер (COA).

При закупуване на лицензирана ОС по програмата на Microsoft Registered Refurbisher получавате:

 • Втори стикер от Microsoft, който е със сериен номер.
 • Финансов документ, в който серийният номер на компютъра се записва заедно със серийния номер на новия лицензен стикер
 • Специален лицензионен документ от Microsoft, удостоверяващ валидността на лиценза.
 • ОЕМ носител за преинсталиране.

Цени:
Windows 7 Pro  – 108.00 лв.
Windows 7 Home – 84.00 лв.
Windows XP Professional – 72.00 лв.
Windows XP Home Edition – 62.00 лв.

Всички цени са с включен ДДС.

 

ITServices.bg може да Ви предложи голямо разнообразие от компютри, които отговарят на условията по програмата Microsoft Registered Refurbisher.

services-voip

VoIP телефонни разговори

IP телефонията (VoIP) е услуга, която намалява разходите за телефонни разговори на фирмите. ITservices.bg предоставя фиксирана телефонна услуга чрез предоставяне на номера от номерационния си план. Ние можем също така да осъществяваме преносимост на съществуващи номера от други оператори към нас.

Заплащате само това, което изговорите.
Без месечни такси!
Без дългосрочни договори!

Предимства на VoIP :

 • Качество на разумни цени;
 • Прозрачни правила за ценообразуване;
 • Подробна и моментална справка за проведените разговори;
 • Пълен контрол над Вашата сметка благодарение на уеб базираната система за мониторинг.

За тестване, цени и включване, моля не се колебайте да се свържете с нас.

телефонни централи

Телефонни централи

Телефонни централи Panasonic – продажба, монтаж, сервиз, поддръжка.

IT Services доставя, инсталира и поддържа гаранционно и извънгаранционно телефонни централи на фирмата Panasonic. Новите хибридни IP телефонни централи на Panasonic KX-TDA30/100/200 са разработени за поддръжка на IP телефония, компютърна телефония и мрежови приложения. Всички модели от серията се използват много лесно и удобно.

Виртуална телефонна централа

Услугата Виртуална телефонна централа предоставя пълната функционалност на стандартната телефонна централа като в допълнение дава възможност за организиране на вътрешните телефонни постове независимо от тяхното физическо местоположение.

Телефонни централи предимства:

 • Спестява разходи за закупуване на телефонна централа
 • Пълен контрол на разговорите във фирмата;
 • Връзка между отдалечени офиси или изнасяне на вътрешен пост извън офиса;
 • Колкото вътрешни поста има във офиса, толкова изходящи/входящи едновременни разговори могат да бъдат проведени.

Характеристики:

 • Детайлна справка на проведените разговори;
 • Музика или съобщение по избор при трансфер на повикване;
 • Пренасочване на номер;
 • Конферентни разговори между два или повече вътрешни или външни абоната;
 • Всички входящи разговори се приемат на един номер;
 • Интерактивно гласово меню (IVR);
 • Гласова пощенска кутия за всеки пост;
 • Възможност за запис на всички входящи и изходящи разговори;
 • Групиране на вътрешните номера по отдели;
 • Ограничаване на изходящите разговори;
 • Различни конфигурации в дневен, нощен, празничен режим;
 • Виртуални факс машини;
 • Представителствата и офисите в различни градове или държави комуникират помежду си, все едно са в една сграда.
видеоконферентни решения

Видеоконферентни решения

LifeSize

ITServices.bg предлага пълната гама от продукти на водещата компания за видеоконферентни решения LifeSize Communications. Това е първата компания, разработила и внедрила видео комуникационни продукти с висока резолюция (High Definition). От самото си основаване, LifeSize се позиционира като водеща в технологично отношение компания в бранша.

Причините, които правят продуктите на LifeSize специални:

 • Kартина с Full HD качество.
 • Продукти с изключителен баланс между цена и ефективност.
 • Удобство, гъвкавост и съвместимост.
 • Част от общата ИТ и Аудио/Видео среда и инфраструктура.

Обадете ни се, за нас ще бъде удоволствие да ви предложим пълен пакет от услуги – демонстрация и помощ при подбора на оптималното решение, доставка, монтаж, настройка, обучение и последващо гаранционно и следгаранционно обслужване.

Cisco

Марката Tandberg е вече част от CISCO, но и преди да стане част от тази световноизвестна технологична група и да обедини портфолиото си с това на Cisco TelePresence, Tandberg е сред най-бързо развиващите се Телепрезънс компании.

Видео решения на CISCO са инсталирани в над 90 страни. Целта винаги е била подобряване на възвръщаемостта на инвестициите за предприятия от всякакъв вид, университети, финансови институции, и организациите от обществения сектор.

CISCO предлага пълен набор от TelePresence продукти за конферентни зали, настолни компютри и домашни офиси. В основата си са базирани на мощна инфраструктура и инструменти за управление, които позволяват на потребителите да комуникират лице в лице с групи вътре или вън от тяхната организация.

Освен готовите видеоконферентни решения, предлагаме специализирана видеоконферентна мрежова инфраструктура, устройства Multipoint Control Units (MCU) за многоточкови видео връзки, системи за запис, стрийминг и архивиране, както и разнообразна периферия и аксесоари.

Основен принцип е стандартизираният подход и оперативна съвместимост, които да осигуряват дългосрочна защита на инвестициите и решения, които растат заедно с вас и вашата организация.

Нашите клиенти
bulatsa
iceberg
siko
knoway
advent-group
bers
integral
access-mba
glorient
rhinoprint
unimasters
deconi
geographica
scards
access-masters
omv
dalsiat1

За нас

ITservices.bg е компания с богат опит в предлагането на ИТ аутсорсинг и консултантски услуги. Ние предлагаме високо качество и рентабилни бизнес решения за фирми. За нас в ITservices.bg е важно да отговорим на всички нужди на нашите клиенти в областта на информационните технологии и телекомуникациите!

В ITservices.bg обръщаме специално внимание на индивидуалните нужди на нашите клиенти.

 

С всеки наш клиент работи конкретен специалист, който следи за цялостното състояние на IT- инфрастуктурата му. Използвайки принципа на превантивното мислене, с цел избягване на критични ситуации, ние можем да осигурим безупречна поддръжка за нашите клиенти и партньори.

Нашата мисия е да бъдем Вашите надеждни ИТ партньори, да Ви предоставим най-добрите от добрите решения, които да подкрепят Вашите бизнес нужди и процеси.

За нас