Компютърна поддръжка

 

IT Services

предлага високо квалифицирана техническа поддръжка, която да гарантира бързото, качествено и професионално решаване на всичките Ви технически проблеми. Ние използваме технологии с висока степен на сигурност и надеждност за изграждане и поддържане на  решения, водещи до повишена ефективност и снижени разходи за КЛИЕНТА.

В днешния дигитален свят, когато 90% от работния процес е свързан с компютърните системи, трябва да бъдем подготвени за непредвидени ситуации във всеки един момент. За такова извънредно положение би могло да се счете дори незначителното прекъсване на интернет връзката, а какво остава, ако говорим за нещо по-сериозно. В такъв един случай, работата се прекъсва, а бизнесът спира да функционира до отстраняване на проблема.

Компютърната поддръжка е спокойствието, от което се нуждае всяка модерна и развиваща се компания, която иска да осигури нормална и безпроблемна работна обстановка за своите служители.

Не чакайте проблема, бъдете подготвени като ни се доверите! Екипът на IT Services предлага висококвалифицирана техническа поддръжка, която гарантира професионално решаване на всичките Ви технически проблеми. Ние Ви предлагаме сигурност, надеждност и снижени разходи, а на Вас оставаме удоволствието от добре свършената Ви дейност.

Нашите специалисти ще Ви осигурят незабавно съдействие във връзка с поддръжката на Вашия хардуер, софтуер, компютърната Ви мрежа или сървъра. В момента на получаване на сигнала, наш висококвалифициран ИТ специалист ще се заеме незабавно с него. Можете да разчитате на бързи резултати, консултация и препоръки.

IT Services предлага на своите клиенти изготвяне на цялостна концепция, свързана с индивидуалните Ви нужди и бюджети. Специалистите на компанията ще направят всичко, което е необходимо като корекции, оптимизации и други превантивни действия върху Вашите компютри и периферни устройства, за да получите най-доброто!

Обхват на поддръжката
  • пълна гама компютърна и офис техника: сървъри, работни станции, преносими компютри, принтери, копирни машини и др.
  • широк спектър от операционни системи, приложен софтуер и сървърни приложения
  • системи за бекъп на информацията, мониторинг, защитни стени, политики за сигурност
  • мрежово оборудване и интернет свързаност
  • аналогови, цифрови, IP и виртуални телефонни централи
  • ИТ консултации

Целта е изготвянето на цялостна ИТ концепция, съобразена с индивидуалните нужди и бюджети на нашите клиенти. Специалистите ни ще прегледат всеки един компютър, принтер и други периферни устройства във вашия офис. Ще направят всички необходими корекции, оптимизации и други превантивни действия, за да получите най-доброто от вашата компютърна техника, а не просто да отстраняваме възникналите проблеми.

 

Ние предлагаме два варианта на поддръжкаабонаментна и инцидентна.

IT Services държи на своите клиенти, затова при изработването на абонаментния Ви план, ние се съобразяваме изцяло с Вашите специфични ИТ потребности, бюджет и работно време. Ако решите да се възползвате от услугата, получавате приоритетно обслужване, гарантирана помощ, поддръжка и периодична профилактика на Вашите компютърни мрежи и системи.

В случай, че внезапно възникне проблем, който не можете да отстраните, имате възможност да се възползвате от инцидентната ни поддръжка. Тя е достъпна за всяка фирма или физическо лице. Нашите специалисти веднага ще се свържат с Вас и ще Ви  окажат съдействие на място, по телефона или дистанционно и ще отстранят проблемите с Вашите компютърни системи. Заплащането е за извършената услуга. Можете да разгледате абонаментните ни планове на страницата ни или да се свържете с нас за повече информация, свързана с различните услуги!

IT Services е компания, която държи на качеството в своята работа. Доволните ни клиенти са най-големият ни стимул да се развиваме и повишаваме качеството на това, което предлагаме!

Абонаментна поддръжка

IT Services изготвя индивидуален абонаментен план изцяло съобразен с Вашите специфични ИТ потребности, бюджет и работно време. Клиентите, използващи абонаментна поддръжка получават приоритетно обслужване, гарантирана помощ, поддръжка и периодична профилактика на своите компютърни мрежи и системи.

Ако имате нужда от информация относно нашите услуги или въпроси свързани със запитвания или заявки, приканваме Ви да се свържете с нас.

Инцидентна поддръжка

Достъпна за всяка фирма или физическо лице. Специалистите на IT Services ще Ви окажат съдействие на място, по телефона или дистанционно и ще отстранят проблемите с Вашите компютърни системи. Клиентът заплаща единствено конкретната услуга.

Абонаментни планове

Цените са в лева без ДДС и са за поддръжка на един брой компютър на месец