ВИДЕОКОНФЕРЕНТНИ РЕШЕНИЯ

LifeSize

ITServices.bg предлага пълната гама от продукти на водещата компания за видеоконферентни решения LifeSize Communications. Това е първата компания, разработила и внедрила видео комуникационни продукти с висока резолюция (High Definition). От самото си основаване, LifeSize се позиционира като водеща в технологично отношение компания в бранша.

Причините, които правят продуктите на LifeSize специални:

  • Kартина с Full HD качество.
  • Продукти с изключителен баланс между цена и ефективност.
  • Удобство, гъвкавост и съвместимост.
  • Част от общата ИТ и Аудио/Видео среда и инфраструктура.

Обадете ни се, за нас ще бъде удоволствие да ви предложим пълен пакет от услуги – демонстрация и помощ при подбора на оптималното решение, доставка, монтаж, настройка, обучение и последващо гаранционно и следгаранционно обслужване.

Cisco

Марката Tandberg е вече част от CISCO, но и преди да стане част от тази световноизвестна технологична група и да обедини портфолиото си с това на Cisco TelePresence, Tandberg е сред най-бързо развиващите се Телепрезънс компании.

Видео решения на CISCO са инсталирани в над 90 страни. Целта винаги е била подобряване на възвръщаемостта на инвестициите за предприятия от всякакъв вид, университети, финансови институции, и организациите от обществения сектор.

CISCO предлага пълен набор от TelePresence продукти за конферентни зали, настолни компютри и домашни офиси. В основата си са базирани на мощна инфраструктура и инструменти за управление, които позволяват на потребителите да комуникират лице в лице с групи вътре или вън от тяхната организация.

Освен готовите видеоконферентни решения, предлагаме специализирана видеоконферентна мрежова инфраструктура, устройства Multipoint Control Units (MCU) за многоточкови видео връзки, системи за запис, стрийминг и архивиране, както и разнообразна периферия и аксесоари.

Основен принцип е стандартизираният подход и оперативна съвместимост, които да осигуряват дългосрочна защита на инвестициите и решения, които растат заедно с вас и вашата организация.